Rólunk

A Video 2000, a Jászság, azon belül Jászberény város egyik legnagyobb áruháza a háztartási és szórakoztató elektronika terén, ahol a termékeladás mellett egyéb szolgáltatásokkal és szakértő eladókkal, kellemes kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat. 

Történetünk, szakmai múlt:

Közel 25 éve, 1991-ben indította el a vállalkozást, Gulyás Ottó cégvezető. A kezdetekben videó-rögzítők forgalmazásával foglalkoztunk, majd a vevői igényeknek megfelelően, bővítettük szolgáltatásainkat televízió és videó javítással, illetve ezek alkatrész-kereskedelmével. Később kiváló minőségű, megbízható márkájú termékek forgalmazásával bővült a termékpalettánk. Időközben kinőttük korábbi helyiségünket, így 1997-ben átköltöztünk Jászberény központjába, a Dózsa György út 25. alá. Mostanra ebben a 200m2-es üzlethelyiségben minden Magyarországon kereskedelmi forgalomban lévő szórakoztató-technikai, híradástechnikai és háztartási termékeket megtalálnak a vásárlók és képzett szakemberek, műszerészek, eladók segítik őket a vásárlói döntésük meghozatalában.

Cégfilozófiánk:   

Fontosnak tartjuk a megbízható, jó minőségű termékek forgalmazását, a vevői igényeknek való megfelelést. Szeretünk teljes körű információt adni a vásárlóknak egy-egy termék tulajdonságairól a vásárlói döntés meghozatala előtt, hogy a vevők számukra legmegfelelőbb terméket vásárolják, így a használata során legnagyobb örömüket leljék a vásárolt termékben. A vásárlás előtt megismertetjük az érdeklődőkkel a termék tulajdonságait, használati módját és esetleges karbantartását, hogy minél hosszabb életű és javítható termékek álljanak rendelkezésükre a használat során.

Kínálatunk:

Körülbelül fele-fele arányban kaphatók híradástechnikai, szórakoztató elektronikai, illetve háztartási elektronikai és háztartási kisgépek az üzletünkben. Fontosnak tartjuk ezek kiváló minőségét és megbízhatóságát, preferáljuk a hosszú élettartamú és javítható termékeket. Mivel a konyha és a nappali az otthon központja, ahol összegyűlik a család, lényeges számunkra, hogy megbízható, minden vevői elvárást kielégítő, minőségi termékek vegyék körül a vásárlóinkat, otthonuk e területén is. Ezzel is időt és energiát spórolva nekik, amit pihenéssel, a családjukkal tölthetnek.

Széles termékválasztékunkon túl, a legfontosabb márkáink - amelyeknek márkaképviseletei is vagyunk- a Sony, a JVC, valamint a Panasonic. Ezenfelül, olyan  világmárkákat is megtalálnak nálunk, mint a Bosch vagy a Gorenje, de magasabb árkategóriájú termékeket forgalmazó márkákat is, mint például a Miele. A kisebb márkák közül az európaiak felé orientálódunk, távol-keleti árucikkekkel nem foglalkozunk. Viszont kedveljük a régi szocialista országok termékeit, mert kiváló minőségük miatt - mint például az ETA termékek- megállják a helyüket az új márkák között.

Mindezeken túl a Video 2000 a közelmúltban megkapta a Hyundai termékek magyarországi nagykereskedelmi jogát is.

 Az áruház folyamatosan fejlődik, a gyorsan változó vevői igények teljes körű kielégítése céljából, illetve a turbulens piaci környezetre válaszul. Mára már több web áruházat is üzemeltetnek. A cég fő honlapján a http://video2000.hu/, több ezer termék közül válogathatnak a vásárlók az ország bármely szegletéből. 

Egyéb szolgáltatásaink:   

Jelenleg 4 szakképzett munkavállalót foglalkoztat a cégünk, de mivel nálunk értékesítő szakemberek mellett szerelők is dolgoznak, foglalkozunk garanciális és készpénzes javítással, műholdvevő telepítéssel és parabolaantennák felszerelésével, azok forgalmazásával. Régebben foglalkoztunk a Digi Tv telepítéssel is. Klímaszerelő szakembereinknek köszönhetően, már közel 10 éve vállaljuk klímák telepítését, folyamatos felülvizsgálatát, karbantartását, javítását. Természetesen a nálunk vásárolt készülékek felszerelését és üzembe helyezését kedvezményesen végezzük. Ezeken felül, foglalkozunk biztonsági kamerák forgalmazásával és beszerelésével, kapunyitó automatikák beszerzésével és telepítésével.

Üzletünkben lehetőség van hitel ügyintézésre, számos bankkal is kapcsolatban állunk.

Igény esetén, a nálunk vásárolt árucikkeket ingyen házhoz szállítjuk Jászberényben és a környékén.

Ezenfelül, elvállaljuk pályázatok kiszolgálását is, például a Szent Erzsébet Kórházban több klímát is felszereltünk, valamint a Samsung gyáregység is minket bízott meg telephelyük klimatizálásával.

2013 tavaszán a jászberényi üzlethelyiség külső és belső átalakítását végeztük el, amelyet az Új Széchenyi Terv keretében valósítottunk meg, és immár az új üzlet üzemel 2013. július 8.-tól.

A Vállalkozásfejlesztési Program célja, Magyarország versenyképességének javítása, a KKV szektor- arra alkalmas vállalkozói számára- támogatás nyújtása a globalizáció által kiváltott liberalizált piacon. A pályázat segítségével egy olyan üzlet született most Jászberényben, ami hozzájárul a város szépségéhez letisztult eleganciájával valamint szakmai kiválóságával emeli városunk színvonalát.

 

Keress minket

Kapcsolat

VIDEO 2000 Stúdió Kft.

kapcsolat@video2000.hu

 

GYIK